maskinentreprenoren logo
Branschnytt

Svevia satsar på stora anläggningsprojekt

Svevia ska satsa mer på större anläggningsprojekt och startar därför en ny verksamhet med namnet ”Stora projekt”. Verksamheten kommer att arbeta nationellt och är ett led i division Anläggningstillväxtstrategi.

Foto: Marcus Marcetic/Svevia

Lästid

0 min
Svevia kommer satsa på stora anläggningsprojekt och bildar nu en helt egen verksamhet för stora projekt.
Svevia kommer satsa på stora anläggningsprojekt och bildar nu en helt egen verksamhet för stora projekt.
Dela

– Vi har arbetet långsiktigt med en tydlig plan för att utveckla verksamheten och allt går enligt planerna. Att vi bildar en särskild grupp för stora projekt är en förutsättning för att vi ska kunna kalkylera och utföra större uppdrag inom ramen för vår tillväxtstrategi, säger Per Höglund, divisionschef för anläggning.

Stora projekt kommer att räkna på och utföra projekt i hela landet, tillsammans med de lokala arbetschefgrupperna.

Arbetet kommer att ledas av Mattias Gretzer, regionchef för anläggning i Stockholm. Två av bolagets mest kompetenta projektchefer på stora projekt Magnus Skoglund och Sven-Åke Bengtsson kommer också att ingå i arbetsgruppen.

Magnus Skoglund kommer närmast från en roll som arbetschef för Anläggning Härnösand. Sven-Åke Bengtsson kommer närmast från en roll som regionchef för Anläggning Syd.

 

Fortsätt läsa

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer