maskinentreprenoren logo

Byggföretagen ger alla gratis utbildning i sund konkurrens

Byggföretagen släpper nu sin nya utbildning ”Sund konkurrens online” fri till alla aktörer i och kring bygg- och anläggningssektorn. Utbildningen ger kunskap, kompetens och konkreta råd och tips som minskar risken för fusk och oegentligheter och därigenom skapas förutsättningar för framgångsrika, sunda och säkra byggprojekt.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Claes Thunblad, affärsutvecklingschef och nationell samordnare för sund konkurrens på Byggföretagen. Foto: Byggföretagen

– Ökad kunskap och kompetens inom området "sund konkurrens" bidrar till att få bort oseriösa aktörer från byggmarknaden och att driva affärer till de schyssta byggföretagen. Det här är kunskap som behöver spridas till fler. För att kostnaden inte ska vara ett hinder känns det självklart att ge alla fri tillgång till vår utbildning för sund konkurrens, säger Claes Thunblad, affärsutvecklingschef och nationell samordnare för sund konkurrens på Byggföretagen.

Utbildningen riktar sig till samtliga aktörer i och kring bygg- och anläggningssektorn. Den är framtagen av experter inom juridik och inom sakområdet sund konkurrens, i samverkan med myndigheter, bygg- och anläggningsbolag, myndigheter, fack och arbetsgivareorganisationer.

Utbildningen Sund konkurrens online beställs via Byggbranschens utbildningscenter (BUC). Godkänd utbildning registreras på det personliga ID06-kortet.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer