maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Ny mässa för entreprenadbranschen i Skåne

Skåne truckshow utökas till en maskinmässa. Den 8-9 maj 2025 lanseras Skånska Maskinmässan i Ljungbyhed - ett event som riktar sig mot aktörer inom entreprenad och lantbruk.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Den 8-9 maj lanseras Skånska Maskinmässan i Ljungbyhed. Foto: Albinsson & Sjöberg

– Skånska Maskinmässan kommer vara den självklara mötesplatsen för leverantörer och entreprenörer. Ett viktigt projekt i vår eventportfölj för ett intresse där det idag saknas något, konstaterar eventansvarige Daniel Lindstedt, Albinsson & Sjöberg.

Albinsson & Sjöberg har arrangerat Skåne Truckshow i två år med framgång och utvecklar nu konceptet till en maskinmässa.

Skånska Maskinmässan kommer att äga rum den 8–9 maj 2025 på Ljungbyheds motorbana. Det är en perfekt plats för att visa upp maskiner i rörelse och ge besökarna en chans att testa dem själva.

– Vi ser positivt på att utveckla vårt samarbete med Albinsson & Sjöberg och ytterligare en mässa i Ljungbyhed, säger Ted Johansson som är platschef på Lungbyheds Motorbana. Tillsammans har vi utvecklat och skapat en av Europas största lastbilsutställningar och nu tar vi med oss mycket av det goda in i ett nytt projekt.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer