maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Derome fortsätta växa med maskinuthyrning

Derome startade sin första maskinuthyrningsdepå i Göteborg för tre år sedan och har sedan vuxit i snabb takt. Idag finns 13 depåer och nu är en fjortonde på väg att öppna med placering i Kungsbacka.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article – Vi har ett starkt helhetserbjudande som vi nu är glada över att kunna erbjuda också i Kungsbacka, säger Mårten Norrsell, regionchef på Derome Maskinuthyrning. Foto: Derome

Att starta verksamhet i Kungsbacka har funnits i planeringen länge.

- Kungsbacka är ett attraktivt och expansivt område. Marknaden är generellt sett god med många projekt på gång. Vi ser dessutom att vår nya depå binder samman våra verksamheter i Varberg och Mölndal på ett bra sätt. Nu kan vi serva kunder över hela västkusten, förklarar Mårten Norrsell, regionchef på Derome Maskinuthyrning.

Depån håller just nu på att färdigställas och ska bli en fullsortimentsdepå för bygg- och anläggningsbranschen på 1 000 kvadratmeter ett stenkast från Deromes befintliga bygg- och industrihandel. Depån planeras att öppna till hösten. Först ska lokalerna färdigställas och i nästa skede ska personal anställas. En depåchef är redan anställd och snart inleds rekryteringen av ytterligare tre personer till anläggningen.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer