maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Upphandling avbryts i Lund - för få anbud

Lunds kommun väljer att avbryta upphandlingen av entreprenaden till den nya ridanläggningen på Ladugårdsmarken. Markarbeten pågår.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Markarbetena för den nya ridanläggningen är redan i gång och förhoppningen var att anläggningen skulle stå klar våren 2025. Foto: Lundafastigheter/Pressbild

– Vi har tyvärr inte fått in tillräckligt med anbud för att kunna göra en bedömning av om prisnivån är den rätta, säger fastighetschef Sara van Lunteren på Lundafastigheter.

Markarbetena för den nya ridanläggningen är redan i gång och förhoppningen var att anläggningen skulle stå klar våren 2025.

– Det kommer förstås att bli en försening, men i nuläget är det svårt att säga hur lång den blir. Vi kommer att göra allt vi kan för att snarast möjligt gå ut med ett nytt anbudsunderlag.

– Vi hoppas och tror att flera entreprenörer tycker att detta är ett spännande projekt som de vill vara med och förverkliga, säger Sara van Lunteren.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer