maskinentreprenoren logo

Teknik

AI-robot ska hantera överskottsmassor

Techbolaget Pinpointer presenterar en ny funktion med artificiell intelligens (AI) -Fråga AI. Funktionen har utvecklats med syftet att förenkla och effektivisera hanteringen av överskottsmassor.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Fråga en AI-robot om dina massor är förorendade? Techbolaget Pinpointer lanserar nu en AI-tjänst som ska hjälpa entreprenörerna att göra jobbet lättare, snabbare och mer effektivt. Foto: ME

Fråga AI är en interaktiv funktion som tillåter användare att ställa frågor direkt i Pinpointers system och man ska då få omedelbara svar baserat på relevant data. Detta innebär att användarna kan få insikter om föroreningar och optimera sin hantering av överskottsmassor och få svar på annat som kunden behöver för att effektivt arbeta med anläggningsprojekt.

Tjänsten är inte tillval utan kommer att vara tillgänglig för alla kunder med ett aktivt projekt, skriver Pinpointer i ett pressmeddelande.

- Vi ser fram emot att höra era tankar om vår nya funktion och är här för att svara på eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller en demo, säger Joakim Klintred, VD och grundare för Pinpointer, i pressmeddelandet.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer