maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Bobcat tar ny mark i norr

Bobcat finns sedan augusti representerat i norra Sverige genom ett samarbete med Nordkust Maskin AB som täcker området från Umeå till Kiruna.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Bobcat tar ny mark i Västerbotten och Norrbotten genom samarbete med Nordkust Maskin AB. Foto: Bobcat

Nordkust Maskin kommer erbjuda Bobcats fulla produktsortiment samt även tillhandahålla reservdelar och service.

– Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda hela sortimentet med markvibratorer, kompaktlastare, skidsteers, hjullastare, grävmaskiner samt stela teleskoplastare och roterande teleskoplastare upp till 40 meter. Etableringen sker i Nordkust Maskins lokaler på Betongvägen 42 i Luleå där vi kommer lagerhålla maskiner men den huvudsakliga försäljningen sker ute hos våra kunder, säger Johan Gustafsson, ägare till Nordkust Maskin.

Bobcat genomgår ett stort innovationsprojekt, och har under de senaste två åren lanserat över 60 nya modeller i olika produktkategorier, bland annat elektriska minigrävaren E10e.  

– Vi gläder oss åt att kunna börja ett samarbete med Nordkust Maskin för att representera Bobcat i norra Sverige. Genom vårt samarbete kommer vi stärka Bobcats närvaro i området och kunna erbjuda ännu bättre service och support till nuvarande och blivande kunder. Vi är övertygade att Nordkust Maskin är rätt partner för oss, och tillsammans kommer vi kunna erbjuda samma unika Bobcat upplevelse som kunder i sydligare delar av landet kommit att lita på, säger Bobcat Sveriges vd Johan Bursell.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer