maskinentreprenoren logo

Ledare

Branschen är som mest intressant nu

För ett antal år sedan...

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article

För ett antal år sedan antog ME:s finska motsvarighet namnet Infra. I grannlandet såg man att det kanske inte var maskinerna som var den gemensamma faktorn, utan vad medlemsföretagen utförde. Det här är inte en diskussion som pågår inom ME, i varje fall inte ännu. Här är ordet maskinentreprenör fortsatt förknippat med branschen och maskinerna är det gemensamma verktyget som medlemmarna använder i sin verksamhet.

När tidningens medarbetare är ute i landet för reportage och intervjuer möter vi en rad olika branscher dagligen. Läsarna finns inom gruvindustrin, järnväg, snöröjning, byggbranschen, rivning, anläggning, material­hantering, kranbranschen, ballast, återvinning… med flera. Där maskiner behövs finns en maskinentreprenör.

Det ni läsare har gemensamt är att ni har nödvändig kompetens som krävs för att utföra tjänster med maskiner.Vi är mitt uppe i en historisk teknisk utveckling på maskin­sidan. Kanske den mest intressanta perioden sedan tidningen grundades 1957. Nu gäller det att hänga med. Tidningens uppdrag är att berätta och analysera det som nu sker och hur det påverkar er. En utmaning som vi antar med glädje.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer