maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Byggbolag i Skellefteå byter namn

Efter förvärvet i december 2022 kommer nästa steg för Skellefteåbaserade ETB Bygg. Nu står det klart att byggbolaget byter namn och blir MVB.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Jennie Åberg är vd för MVB Nord. Foto: MVB/Pressbild

— Det här är ett logiskt steg i företagets utveckling. Organisationen förblir densamma och vi kommer fortsatt att erbjuda våra kunder samma kvalitet med kunskap och erfarenhet från den lokala marknaden. I kombination med den breda kompetensen som MVB bidrar med från varierande rikstäckande projekt, kommer vi att kunna växa ytterligare på en expansiv marknad, säger Mattias Jakobsson, vd och grundare av ETB.

— Det känns bra att vara MVB fullt ut. Allt det som ETB står för kommer att finnas kvar liksom organisationen även om vi klär oss i nya färger. Skillnaden är att vi nu kommer att ha ännu mer resurser, kompetenser och möjligheter att göra så mycket mer i ett geografiskt område där vi känner oss hemma, säger Mattias Jakobsson.

Jennie Åberg är vd för MVB Nord:

— ETB har gjort ett fantastiskt arbete vilket gör det extra roligt att nu få arbeta under samma varumärke. Vi är väldigt glada över att ha företaget med oss i vår satsning i norr, vilket gör oss mer rikstäckande och kompletterar våra bolag i regionerna syd, öst och väst. I takt med att koncernen växer ligger styrkan i vårt erbjudande i att vi samtidigt är ett samlat MVB. Namnbytet är därför en viktig strategisk utveckling för att vi tillsammans ska bli det naturliga valet av byggbolag i Västerbotten och övriga delar av norra Sverige.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer