maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Combi Wear Parts i samarbete med Partex

Partrex AB är från i år exklusiv representant och återförsäljare för den svenska slitdelstillverkaren Combi Wear Part AB. Samarbetet gäller för den svenska marknaden.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Nytt samarbete ska sätta fart på Combi Wear Parts på hemmamarknaden i Sverige. Foto: Combi Wear Parts

Combi Wear Parts AB, med huvudkontor i Kristinehamn och produktion i Ljungby är en globalt etablerad aktör som utvecklar och tillverkar unika slitdelssystem för gruv-, anläggning- och muddringsindustrin. Combi Wear Parts AB har runt 100 anställda och omsätter circa 220 miljoner.

Partrex AB beskrivs som en av Nordens ledande återförsäljare och leverantör av slitmaterial till skopor, snöplogar och markfräsar med säljkontor i Jönköping, Umeå och Rossön. Företaget är en stor lagerhållare av slitageprodukter inom sina produktsegment. Partrex AB har 10 anställda och omsätter cirka 80 miljoner.

- Vi är mycket glada att vi nu genom samarbetet med Partrex kommer att kunna nå ut bredare och mer kundnära till den svenska marknaden med våra produkter. Merparten av vår försäljning går idag på export men tiden kändes nu mogen för ett större fokus på marknaden här hemma i Sverige." säger Combi Wear Parts försäljningschef för Europa Freddy Oblack.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer