maskinentreprenoren logo

Ledare

Dags att bli mer digital som läsare

placeholder
Micael Appelgren, Chefredaktör

Lästid:  0 min

article

Maskinentreprenörens papperstidning landar varje månad i din brevlåda. Den är en populär kamrat för branschintresserade och har lästs av generationer av maskinentreprenörer sedan 1957. Här finns allt du behöver veta, tänker vi som gör tidningen.

Men nu går det rasande fort där ute och det påverka oss alla. Kostnader drar i väg och för insatsvaror och råvaror flyttas priserna varje vecka – ja varje dag för bränslet. För att hänga med bättre vad som händer i branschen råder jag dig att följa tidningen även på de digitala plattformarna. Nyhetstempot just nu passar mindre bra för ett månadsmagasin.

Redaktionens uppgift nu är att se till att du inte missar något som allvarligt kan påverkar ditt företagande. Marginalerna krymper, det vet vi. Jobben finns kvar där ute, det vet vi också. Vi vet också att våra maskiner blivit prisvärda i Europa när kronans värde sjunker. Ska vi sälja eller köra på? Hur blir skatterna när vi både ska rusta upp försvaret och sänka dieselpriset? Vad kommer en maskinförare kosta med den inflation som är på väg in? Allt detta behöver du veta. Artiklarna du behöver finns digitalt redan nu på tidningens hemsida.

Text:

Plus & Minus

Det blir politiska beslut för att justera dieselpriset.

Finns för mycket att välja på. Fyll i själv här...............

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer