maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Dags för rullande luciatåg

På luciadagen, 13 december, kommer gatu-och parkavdelningen i Uddevalla återigen att köra ett rullande luciatåg med pyntande traktorer.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article På luciadagen bjuder Uddevalla kommun även i år på ett rullande luciatåg med pyntade fordon. Foto: Uddevalla kommun

Traktorerna kommer att vara pyntade med lampor, stjärngossestrut, renhorn och annat smått och gott. Inne i fordonen sitter luciaklädda medarbetare från gatu- och parkavdelningen. Luciatåget gör ett kortare stopp på Kungstorget både på morgonen och eftermiddagen.

 Vi vill sprida lite ljus och glädje i vintermörkret. Vi har fått ett väldigt positivt gensvar från allmänheten på vårt rullande luciatåg, så vi siktar på att köra det i år igen, säger Fredrik Stengavel, gatu/park driftchef.

Två turer kommer att köras, en morgontur som startar klockan 7 och en eftermiddagstur som startar 15.30. Båda passerar genom centrum.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer