maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Bellman växer med lastbilscentral

Bellman Groups dotterbolag Norrvidinge förvärvar Lastbilscentralen Värnamo Ljungby Företaget har sin bas i Värnamo och kommer att vara en del av Norrvidinges affärsområde Småland.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article David Rhudin, VD Norrvidinge Group AB. Foto: Bellman Group/Pressbild

Lastbilscentralen Värnamo Ljungby är verksamt inom transport, maskintjänster och schaktarbeten. Räkenskapsåret 2022 omsatte Lastbilscentralen Värnamo Ljungby cirka 100 miljoner kronor. Genom förvärvet stärker Norrvidinge Group sin position inom anläggningslogistik i södra Sverige.

– Vi är väldigt glada över möjligheten att förvärva Lastbilscentralen Värnamo Ljungby och på så sätt stärka vår närvaro och fortsätta utvecklas och växa inom vårt affärsområde Småland, säger David Rhudin, VD Norrvidinge Group AB.

– Att bli en del av Norrvidinge är ett led i en långsiktigt hållbar affär och känns väldigt stimulerande och spännande. Jag är övertygad om att vi kommer att utveckla den lokala marknaden i Värnamo Ljungby inom Norrvidinge, säger Jonas Sandahl, VD Lastbilscentralen Värnamo Ljungby.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer