maskinentreprenoren logo

EMS utökar organisationen ytterligare

EMS inledde nyligen ett återförsäljarsamarbete med Hjerpes i Norrköping. Nu växer återförsäljarorganisationen ytterligare när Bengt Bergs maskinservice går in som ny återförsäljare i Göteborgsregionen.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Bengt Bergs maskinservice i Partille blir ny återförsäljare för EMS och varumärket Takeuchi i Göteborgsregionen. Foto: EMS

EMS lämnar i och med det nya återförsäljarsamarbetet över ansvaret för försäljning och service för Göteborgsregionen av Takeuchis entreprenadmaskiner till Bengt Bergs Maskinservice i Partille. EMS och Bengt Bergs Maskinservice har arbetat med olika kundsegment i marknaden och med olika produkter. Med det na samarbetet skapas synergier och en utökad möjlighet med en bredare produktportfölj och en större kundbas. 

– Vi jobbar idag med marknadsledande märken såsom Wille redskapsbärare, Giant kompaktlastare och Canycom och Ausa minidumprar, och det ska vi fortsätta med. Takeuchis minigrävare är en perfekt produkt för oss att förstärka sortimentet med, säger Bengt Berg, vd för Bengt Bergs Maskinservice. 

Samarbetet spiller även över på EMS utbud i Stockholmsregionen, där företaget breddar med försäljning av Canycom och Ausa minidumprar.

EMS kommer fortsatt att ansvara för Hyundai-försäljningen i Göteborg regionen, service för Hyundai kommer att ske genom Borås Maskin & Konsult AB och Maskinservice i Göteborg AB.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer