maskinentreprenoren logo

Branschnytt

  Ny barometer ger hopp om framtiden

En majoritet av landets maskinhandlare tror på en ökad eller stabiliserad orderingång redan under första halvåret i år. Det visar en ny enkätundersökning som Maskinleverantörerna gjort bland sina medlemmar under januari i år.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Landets maskinhandlare tror att 2024 kommer bli bättre än 2024 med stabiliserad eller ökad orderingång enligt Maskinleverantörernas nya branschbarometer. Foto: Shutterstock

En gång i halvåret kommer Maskinleverantörerna att ta tempen på branschen genom enkätundersökningar. Resultatet av den första barometern visar på att många av medlemmarna tror på en ljusning.

Majoriteten av företagen i undersökningen är hoppfulla om att 2024 kommer att börja bättre än vad 2023 slutade. 67 procent tror att orderingången antingen kommer att stabiliseras eller öka under första halvåret 2024. På eftermarknadssidan finns störst framtidstro, där 9 av 10 tror på en ökning eller stabilisering under 2024.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer