maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Entreprenad Live i Göteborg "lika bra som Bauma"

Så blev det då äntligen maskinmässa när Entreprenad Live i Göteborg slog upp grindarna 14-16 oktober. Och vilken raket det blev. Rekord över hela fältet. Till och med vädret överraskade positivt.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article 14 000 besökare på plats, och självklart även tidningen Maskinentreprenören och Best in Show. Flera rekord slogs dessa dagar. Foto: Micael Appelgren

Publikrekord med över 14 000 besökare och både utställare och besökare var på ett smittande gott humör. Tidningens Maskinentreprenörens aktivitet Best in Show var som vanligt ett populärt inslag som diskuterades flitigt på fältet under dagarna.

Över 200 utställare var redo och hade inte sparat på krutet när de förberedde sig för att ta emot köparna igen.

–När mässan avslutades under lördagen var det många som passerade förbi och tackade för en välgjord och väldigt bra mässa. Många sa faktiskt att det var den bästa mässan de deltagit på med många och rätt besökare, säger Peter Eriksson. Det värmer mig och Hans-Erik. Vi har kämpat väldigt hårt under pandemin för att hitta nya lösningar och kontinuerligt kommunicera med branschen.

Någon hävdade till och med att Entreprenad Live denna gång har nått en nivå som utmanar världens största mässa Bauma i München. Det kan vara att ta i, men vem vet.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer