maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Finalen på Stora Infradagen med prisutdelning

Stora Infradagen 2023 slutade med en fanfar till branschen med utdelning av ME:s Infrastipendium till Anderas och Mikael Isakssons, Isakssons Markteknik i Kalix. De viktigaste tunga beslutsfattarna var på plats.

placeholder
Micael Appelglren

Lästid:  0 min

article
article Andreas och Mikael Isaksson tar emot ME:s infrastipendium - Branschens snillar. Foto: Micael Appelgren

Trafikverkets GD Roberto Maiorana kom, Infrastrukturminister Anderas Carlsson kom, Skolverkets generaldirektör… Ja, alla som landets maskinentreprenörer vill prata med, förklara och berätta för… kom.

Infrastrukturministern lovade prioriterade satsningar på väg och järnväg. Trafikverket lovade att bli bättre och smartare för att vara en attraktiv beställare. Skolverkets GD, Peter Fredriksson, lovade bättre samarbete och nya idéer för att få fram fler yrkesutbildade.

… Om det blir en ny Stora Infradag 2024 vet vi inte idag. Men blir det så. Kommer flera av årets aktörer helt säkert bjudas in för att förklara vad de gjort och hur detta har utvecklat branschen.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer