maskinentreprenoren logo
Branschnytt

Fler Hitachi servas i Dalarna 

Delvators och Hitachis service till maskinägare i Dalarna stärks. Under hösten 2021 kommer Delvator med hjälp av AB Heby Lantbruksservice att etablera sig i Leksand i Dalarna för att kunna erbjuda service och reservdelar i området.

Text: Micael Appelgren
Foto: Delvator

2021-09-24

Lästid

0 min
Jimmy Arvidsson, Säljare på Delvator och Roland Hellberg på Heby Lantbruksservice.
Jimmy Arvidsson, Säljare på Delvator och Roland Hellberg på Heby Lantbruksservice.
Dela

Heby Lantbruksservice bedriver service av bilar, lantbruks-, skogs- och entreprenadmaskiner i Heby, Hedemora och i Leksand där de har butik, verkstad och reservdelslager för att snabbt kunna serva sina kunder.

Företaget startade redan 1980, så erfarenheten och kunskapen i företaget är stor. Bolaget har cirka 20 anställda, varav 4 servicetekniker i Leksand som arbetar med entreprenadmaskiner. Man startade verksamheten i Leksand 2019 och där har man nu två servicebilar som rullar frekvent i det stora distriktet.

–Leksand är jättebra för oss, då det finns många Hitachimaskiner i regionen, säger Thomas Johnsson, eftermarknadschef på Delvator. Tillsammans med Heby Lantbruksservice kommer vi nu att ha en verkstad som hjälper oss att höja servicegraden till våra entreprenörskunder i Dalarna.

Delvator har under de senaste åren knutit kontakt med flera servicepartners. Anläggningen i Leksand blir den 21:e servicepartnern som tillsammans med de tre egna anläggningarna i Eslöv, Härnösand och Stockholm förser Hitachiägare med service och reservdelar.

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy