maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Fler Hitachi servas i Dalarna 

Delvators och Hitachis service till maskinägare i Dalarna stärks. Under hösten 2021 kommer Delvator med hjälp av AB Heby Lantbruksservice att etablera sig i Leksand i Dalarna för att kunna erbjuda service och reservdelar i området.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Jimmy Arvidsson, Säljare på Delvator och Roland Hellberg på Heby Lantbruksservice. Foto: Delvator

Heby Lantbruksservice bedriver service av bilar, lantbruks-, skogs- och entreprenadmaskiner i Heby, Hedemora och i Leksand där de har butik, verkstad och reservdelslager för att snabbt kunna serva sina kunder.

Företaget startade redan 1980, så erfarenheten och kunskapen i företaget är stor. Bolaget har cirka 20 anställda, varav 4 servicetekniker i Leksand som arbetar med entreprenadmaskiner. Man startade verksamheten i Leksand 2019 och där har man nu två servicebilar som rullar frekvent i det stora distriktet.

–Leksand är jättebra för oss, då det finns många Hitachimaskiner i regionen, säger Thomas Johnsson, eftermarknadschef på Delvator. Tillsammans med Heby Lantbruksservice kommer vi nu att ha en verkstad som hjälper oss att höja servicegraden till våra entreprenörskunder i Dalarna.

Delvator har under de senaste åren knutit kontakt med flera servicepartners. Anläggningen i Leksand blir den 21:e servicepartnern som tillsammans med de tre egna anläggningarna i Eslöv, Härnösand och Stockholm förser Hitachiägare med service och reservdelar.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer