maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Giant ska tillverka åt Doosan

Doosan Infracore Europe har skrivit avtal med Tobroco-Giant om tillverkning av kompakta hjullastarmodeller. Maskinerna kommer att få Doosans orangea färg och varumärke och säljas över hela Europa.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Holländska Giant kommer att tillverka fem modeller av kompakta hjullastare åt Doosan. Foto: Doosan Infracore

– Vi är mycket nöjda med vårt nya partnerskap med Tobroco-Giant. Doosan Infracore tittar ständigt på att förbättra och utöka produktutbudet från företaget för att säkerställa att våra kunder får de mest innovativa och konkurrenskraftiga lösningarna, anpassade efter deras behov. Med Tobroco-Giant har vi en partner med lång erfarenhet och ett högpresterande utbud av kompakta hjullastare, säger Chris Jeong, vd för Doosan Infracore Europe.

De första maskinerna tillverkade av Giant kommer att rulla ut senare under året och vara i storlekar mellan 3,5- 5 ton. Totalt rör det sig om fem olika modeller som Giant ska tillverka åt Doosan.

– Vårt nya partnerskap med Doosan Infracore Europe är nästa milstolpe i företagets tillväxt. Doosan är välkända för sina innovativa produkter och kundservice, vilket passar utmärkt för Tobroco-Giant. Vi ser fram emot att arbeta med Doosan Infracore Europe för att växa marknaden för kompakta hjullastare, kommenterar Toine Brocke, vd på Tobroco-Giant.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer