maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Hitachi ökar tempot i fabrik

Hitachi kommer att öka kapaciteten i sin fabrik, Shiga Works facility i Japan, för kompaktmaskiner med ungefär 30 procent till år 2025 för att möta efterfrågan på marknaden i detta segment.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Hitachi kommer skruva upp produktionskapaciteten i fabriken för kompaktmaskiner med 30 procent från 2025. Dessutom bygger man ut sitt testområde till dubbel storlek. Foto: Hitachi

Samtidigt kommer man i och med förbättringen av produktionslinjen i fabriken att flytta och förbättra platsen för produkttester. Målet är att 2024 med målet att avancera utvecklingen av kompakta produkter inklusive elektriska anläggningsmaskiner. Testsitens yta kommer fördubblas till närmare 200 000 kvadratmeter och Hitachi kommer kunna utföra grävtester, körtester och rigiditetstester av material. Hitachi gör också en utbyggnad av miljöbeständig testutrustning.

Hitachi kan redan nu erbjuda elektriska maskiner och meddelar att försäljningen av ZX55U-6EB, en batteridriven minigrävare i fem tons klassen, startar i Europa i juni i år.

 

 

 

 

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer