maskinentreprenoren logo

Branschnytt

I morgon öppnar årets maskinmässa - Entreprenad Live

På det nya mässområdet nära Landvetter flygplats drar Entreprenad Live för ungefär 250 utställare och uppskattningsvis runt 10 000 besökare 7-9 september.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article

Mässområdet har fått formen av en rektangel, vilket ska göra det mycket kompakt och överskådligt. Det är också enkelt att ta sig dit med väg 40 mellan Borås och Göteborg i direkt anslutning.

I år anses Entreprenad Live fått en bra blandning av allt från stora maskiner till mindre utrustning och redskap. Montrar på 50 kvadratmeter till 1 000 kvadratmeter och maskiner i viktklasser upp mot 100 ton. Leverantörerna som ställer ut består av cirka 2 000 personer som aktivt ska visa marknaden sina produkter på mässområdet.

En av utställarna är såklart Swecon. Förutom att visa upp maskiner och tjänster tänker Swecon locka folk genom ett besök från den 23-åriga rallycrossföraren Klara Andersson som tävlar för det Swecon-supportade CE Dealer Team i det nya eldrivna rallycross-VM.

Klara finns på plats i Swecons monter på lördag den 9 september och visar upp teamets eldrivna PWR RX1e-bil som gör 0-100 km/tim på 1,8 sekunder - snabbare än i Formel 1. Också Volvo EC230 Electric - 23 ton av eldriven bandgrävare finns såklart på plats.

Tidningen Maskinentreprenören finns på fältet, kom och säg hej!, och Maskinentreprenörerna har självfallet även en monter med personal som berättar om fördelarna med ett medlemskap.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer