maskinentreprenoren logo

Teknik

Isuzus kastar fram en eldriven pickup

Inom kort dras skynket av Isuzus första eldrivna pickup: Isuzu D-Max BEV. Kraftiga batterier och nyutvecklad drivlina gör att den ska bli lika bra - eller bättre än sin dieselkompis.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Nya Isuzu D-Max BEV lanseras på utvalda europeiska marknader, inklusive Sverige, under 2025. Foto: Isuzu/Pressbild

Kanske är det du läge att lansera eldrivna pickup-bilar mer brett. Det tycker i varje fall Isizu som nästa år är redo att gå till marknaden med sin elvariant D-Max BEV. Nästa veckan visas den för första gången i på motormässan i Bangkok.

Mycket hålls hemligt i bilindustrin när nyheter ska presenteras på motormässor, men redan nu vill Isuzu framhålla att

Isuzu D-Max BEV får lika bra eller bättre lastkapacitet och dragvikt. Kraftfulla batterier och en helt nyutvecklad drivlina gör att Isuzu D-Max BEV tar sig fram i skog och mark på samma enkla sätt som övriga Isuzu D-Max.

- Det här är en riktigt efterlängtad lansering. Vi får ständigt frågor från företag och myndigheter som söker eldrivna alternativ som en del i sitt hållbarhetsarbete. Isuzu D-Max BEV gör att vi kan möta detta, och dessutom med en eldriven pickup som klarar att mäta sig med i princip vilken annan pickup som helst på den svenska marknaden, säger Per Håkansson, märkeschef för Isuzu på International Motors Nordic AB.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer