maskinentreprenoren logo

Branschnytt

JCB tar hem stororder på 900 maskiner

JCB har tagit hem en riktig stororder - hela 900 maskiner är beställda av det brittiska företaget Jewson. Jewson köpte sina första JCB-maskiner 2003 och har varit verksamma i branschen sedan 1995.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Brittiska Jewon har lagt en stororder hos JCB på hela 900 maskiner. Foto: JCB

Ordervärdet är över 12 miljoner brittiska pund och den största ordern någonsin som uthyrningsavdelningen på Jewson har gjort under de 20 år som företaget samarbetat med JCB. Ordern omfattar bland annat ett stort antal micro- och minigrävare, minidumprar och tandemvältar men också elminigrävaren 19C-1 E electric och den elektriska 1TE minidumpern.

– Vi är glada över att kunna fira 20 år som leverantör till Jewson Tool hire med en order i en sådan storleksordning, vilket är ett kvalitetsbevis för JCB:s kompaktsortiment. Tillskottet av eldrivna maskiner visar att Jewson tror på framtiden och de möjligheter som utsläppsfria maskiner erbjuder, säger Steve Fox, chef för JCB:s Global Major Accounts.

– JCB är en nyckelpartner för oss och vi är stolta över att markera ett så viktigt jubileum av att arbeta tillsammans. Vi delar kärnvärden i att stödja handeln och ge byggare, hantverkare och entreprenörer i alla branscher de bästa produkterna, tjänsterna och expertis och vi ser fram emot en ljus framtid tillsammans, säger Mark Esling, affärsutvecklingschef på Jewson.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer