maskinentreprenoren logo

Teknik

Klart med ledningsanvisning i mobilen

Geodig är en app som samlar ledningsanvisningsärenden med kartor och dokument över de ledningar som berörs av markarbeten. Eftersom entreprenörer ofta är ute i fält och har många projekt på gång är appen utvecklad särskilt för dem.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article

I appen samlas ledningsanvisningsärenden för Geomatikks kunder, över 150 nätägare spridda över hela landet. Information om ledningsanvisningen ges i realtid och entreprenörerna ser direkt när utsättning är utförd och när det är klart att gräva.

— Flera stora, rikstäckande nätägare är anslutna till vår tjänst för ledningsanvisning och de berörs av många grävarbeten. Därför är det extra glädjande att nu underlätta för markentreprenörerna så att de kan göra ett ännu bättre jobb med att skydda näten från grävskador, säger Per Magnusson, produktansvarig ledningsanvisning på Geomatikk.

— Appen Geodig är också en viktig del i vårt ständigt pågående arbete med att digitalisera och utveckla våra tjänster för nätägare av alla typer i hela Sverige. Läs mer på hemsidan via länken nedan.

Appen har testas under hösten 2020 med mycket positivt resultat, enligt Geomatikk.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer