maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Lambertsson och LKAB har gjort upp affär

Lambertsson är ny avtalsleverantör till LKAB. Avtalet innebär stora möjligheter för uthyrningsbolaget till nya affärer i norra Sverige.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article – Från och med april kör vi igång även i Malmfälten om allt går i lås, säger Erik Mogren. Foto: Lambertsson

– Det här är väldigt glädjande för oss, säger Erik Mogren, regionchef i norr med placering i Umeå. Nu har vi en typ av inträdesbiljett och en möjlighet att leverera till de projekt där LKAB är en central aktör. Vi ska satsa hårt och göra vårt bästa för att visa att vi kan leverera på högsta nivå och på så sätt utveckla vår affär och försöka ta nya marknadsandelar.

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar och sysselsätter omkring 50 personer bara i den norra regionen. Verksamheten i norra Sverige är stort och omfattar hela området från Hudiksvall till Kiruna, och egna anläggningar av olika storlek har hittills etablerats i Sundsvall, Umeå och Luleå.

– Från och med april kör vi igång även i Malmfälten om allt går i lås, säger Erik Mogren.

Självklart hjälper det att även Peab är framgångsrika med flertalet projekt igång i området ger ytterligare möjligheter för Lambertsson som levererar allt ifrån en skruvdragare till skräddarsydda helhetslösningar samt innovativa produkter och tjänster som effektiviserar byggprocessen.

– Det händer mycket i norra Sverige just nu och därför kan det vara en utmaning rekrytera kompetent personal, säger Erik Mogren. Det är redan nu svårt för alla bolag att hitta kompetens inom vissa områden. Men vi ser en konkurrensfördel i att vara ett komplett bolag inom rentalbranschen som kan ta stora och intressanta uppdrag.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer