maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Lambertsson gör ett lyft i norr

Lambertsson förstärker organisationen i Luleå och den expansiva Norrlandskusten. Ny chef på plats.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Andreas Fredriksson och Björn Fredriksson utanför Lambertssons depå i Luleå. Foto: Petra Älvstrand/Pressbild/Lambertsson

– Det ska bli väldigt spännande att möta medarbetarna och att få vara med och stärka Lambertssons position i norr, säger Andreas Fredriksson, som tar jobbet som bas i regionen.

Lambertssons depå i Luleå, med åtta anställda, ligger mitt i det område där stora investeringar i industriprojekt sker just nu. Störst är H2 Green Steels storskaliga satsning på en anläggning för fossilfri ståltillverkning i Norra Svartbyn utanför Boden där Lambertsson tagit hem ett omfattande uppdrag.

Andreas Fredriksson kommer närmast från Ramirent där han också haft en chefsroll. Han är utbildad elektriker, och gick vidare till försäljnings- och uthyrningsbranschen där hans engagemang för toppservice till kunder satt avtryck.

– Andreas är den tunga spelare vi behöver just nu, säger Björn Fredriksson, chef för Lambertssons Region Nord som sträcker sig ända från Gävle till Kiruna och Gällivare. Han är strukturerad och har ett imponerande nätverk som vi kommer att ha stor nytta av.

Andreas Fredriksson har sina rötter i Luleå där han bor med sin familj. Han tillträder sin nya chefsroll under mars och har målet klart:

– Jag ska ge allt för att Lambertsson ska få en riktig skjuts i norr!

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer