maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Ny regionschef för Svevia inom division Anläggning

Maryam Zarrin tillträder som ny chef för region Stockholm inom division Anläggning. Regionen omfattar Stockholm och Uppsala och består av två arbetschefsområden.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Maryam Zarrin tillträder som ny chef för region Stockholm inom division Anläggning. Regionen omfattar Stockholm och Uppsala och består av två arbetschefsområden. Foto: Svevia/Pressbild

– Maryam har ett starkt kund- och affärsfokus som om och om igen och under flera år bidragit till projektframgångar för Svevia. Med sin kommunikativa ledarstil entusiasmerar och utvecklar hon sina medarbetare och jag ser verkligen fram emot att fortsätta samarbeta med Maryam som chef för Region Stockholm, säger Mattias Gretzer, tillträdande divisionschef för Anläggning.

Maryam har en bred kompetens och mångårig erfarenhet inom väg- och anläggningsbranschen i roller som bland annat projektchef, specialistinköpare och senast som arbetschef både inom Svevia först på division Drift och de senaste fyra åren inom division Anläggning, Stockholm. Hon är i grunden civilingenjör inom väg och vatten med inriktning på ekonomi och anläggning.

– Jag har varit en del av region Anläggning Stockholm under de senaste fyra åren. Under de åren har vi bland annat arbetat med ledar- och medarbetarskapet, ekonomi, struktur, kund och samtidigt stärkt vår marknadsposition. Jag är väldigt glad över förtroendet att få leda regionen och tillsammans med alla fantastiska och kompetenta kollegor och medarbetare driva utvecklingen vidare i regionen och på Svevia. Tillsammans med bolagets övriga divisioner Industri och Drift ska vi stärka division Anläggnings affär och självklart ska vi ha roligt på vägen.

I division Anläggning samlas Svevias entreprenadtjänster inom väg, grundläggning, mark och betongarbeten.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer