maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Förnyat samarbete mellan ME och Zeppelin

Maskinentreprenörerna (ME) förnyar samarbetsavtalet med Zeppelin i minst tre år, vilket innebär fortsatta medlemsrabatter på maskiner för ME:s medlemsföretag och att organisationens utbildningssatsning ME-skolan fortsätter utbilda med Cat-maskiner.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Maskinentreprenörernas ME-Skola fortsätter att utbilda med Cat-maskiner i minst tre år till. Foto: Caterpillar

– Vi känner stor glädje över att ME vill förnya avtalet med oss. Vi har under många år haft ett långt och givande samarbete som vi vet är uppskattat av ME:s medlemmar och eleverna vid ME-skolorna, säger Thomas Gerlach, General Manager för division Construction vid Zeppelin Sverige.

Samarbetsavtalet är skrivet på tre år plus två optionsår och bygger på en upphandling som ME har gjort.

– Zeppelin har visat på det mest fördelaktiga partnerskapet vid upphandlingsförfarandet gällande både skolmaskinerna och medlemserbjudandet. Av den anledningen vill vi fortsätta vårt samarbete med Zeppelin och förnya avtalet, konstaterar Jonas Thorstenson, vd för ME-skolan och vice vd för ME.

Samarbetet gör det även möjligt för Zeppelins kunder att på plats hos skolorna få provköra maskinerna samt att få möta framtidens arbetskraft.

– ME-skolan som mötesplats skapar ett bra mervärde för såväl ME-medlemmar, företagare och elever som oss. Avtalets syfte är en vinst för alla och ger långsiktiga effekter för fler än Zeppelin och ME vilket känns viktigt, menar Thomas Gerlach, Zeppelin Sverige.

– Med Zeppelin har vi ett uppbyggt förtroende, en stark relation och fungerande rutiner som vi ser fram emot att bygga vidare på under den nya avtalsperioden, säger Jonas Thorstenson, vd för ME-skolan och vice vd för ME.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer