maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Maskinexpo ställer in ännu en gång

Maskinexpo har än en gång tvingats ställa in sin mässa. Anledningen är den stora osäkerheten bland utställarna om hur den kommande konjunkturen kommer att utvecklas.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Inget Maskinexpo 2023 heller. Osäkerhet i konjunkturen tvingas mässarrangören att ännu en gång ställa in. Foto: Arkivbild

I höstas släpptes monterbokningarna till 2023 års upplaga av Maskinexpo och förhoppningen var att kunna genomföra mässan som haft ett långt pandemiuppehåll. Men nu tvingas mässarrangören ännu en gång att fatta beslut om att ställa in mässan. Anledningen är den stora osäkerheten bland utställarna om hur den kommande konjunkturen kommer att utvecklas. 

"För MaskinExpo 2023 innebar konjunkturen att många utställare ville vänta med sin bokning, förlänga sina monterreservationer eller krympa sin redan bokade monter. Att ställa in MaskinExpo är inte ett lätt beslut att fatta, men vi inser att det är det rätta att göra i år", skriver mässarrangören på sin hemsida.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer