maskinentreprenoren logo

Branschnytt

ME inte nöjda med regeringens skattesänkning på bränslet

Maskinentreprenörerna (ME) arbetar fortsatt med uppropet "Nu ställer maskinerna" om inte regeringen sänker skatten tillräckligt på diesel. Regeringens paket anses för litet och kommer inte att räcka.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article - Det här gör inte mycket för företagen. Jag tycker det verkar som om regeringen inte förstår vår bransch. Vi arbetar vidare med vårt upprop i medlemskåren och kommer att agera i den här frågan, säger Anders Robertsson, vd på ME. Foto: Ryno Quantz

- Det här gör inte mycket för företagen. Jag tycker det verkar som om regeringen inte förstår vår bransch. Vi arbetar vidare med vårt upprop i medlemskåren och kommer att agera i den här frågan, säger Anders Robertsson, vd på ME.

Att skatten på diesel sänks med 1.30 och kan bli aktuellt tidigast 1 juni gör ingen stor skillnad, menar ME. Priset rör sig snabbare än så på bara en dag, och det är långt till 1 juni för företag som går på knäna just nu, menar ME.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer