maskinentreprenoren logo

Branschnytt

NCC fixar vägarna i Skurup och Kävlige

NCC har tecknat två ramavtal gällande underhållsbeläggning för Kävlinge kommun och Skurups kommun. Avtalen löper i maximalt fyra år med en total gemensam takvolym på cirka 30 miljoner kronor.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article NCC har tecknat två ramavtal gällande underhållsbeläggning för Kävlinge kommun och Skurups kommun. Foto: NCC/Pressbild

Avtalen omfattar arbeten med fräsning, asfaltsbeläggningar, vägmarkering, anläggningsarbeten samt övriga arbeten i anslutning till dessa. Kommunerna gör successiva avrop efter behov.

– Det är en viktig del i hållbarhetsarbetet att underhålla gator och vägar, som kan behöva läggas om helt om de inte underhålls löpande. Gator och vägar i gott skick är dessutom en förutsättning för många viktiga samhällsfunktioner. Vi ser fram emot att fortsätta vårt goda samarbete med båda kommunerna, säger Christian Olsson, area manager, NCC Industry.

NCC Green Asfalt är NCC:s sätt att producera asfalt med lägre inverkan på miljön. Vid produktionen är fokus på minskad användning av fossila bränslen, energieffektivitet och återvinning. NCC Green Asphalt har lägre klimatavtryck men uppfyller ändå samma kvalitetskrav som ställs på konventionell asfalt.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer