maskinentreprenoren logo

Branschnytt

NCC har avtalat om markjobb i Partille

NCC har tecknat ramavtal gällande beläggnings- och markarbeten med Partille kommun. Avtalet löper från i vår och avtalsperioden är fyra år. Uppskattat ordervärde för hela perioden är 140 miljoner kronor.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Beläggnings- och markarbeten som NCC rott hem i Partille kommun och omfattar arbeten av underhållskaraktär. Foto: NCC/Genrebild/Pressbild

Beläggnings- och markarbeten som NCC rott hem i Partille kommun och omfattar arbeten av underhållskaraktär på exempelvis gator, gångbanor, cykelvägar samt övriga arbeten i anslutning till dessa. En del maskinjobb, med andra ord.

– Gator och vägar i gott skick är en förutsättning för ett fungerande samhälle. NCC:s kompetens och erfarenhet av både mark- och beläggningsarbeten och ett bra samarbete med Partille kommun kommer bidra till gator och vägar som är framkomliga för trafikanterna. Jag är mycket nöjd med att vi tillsammans ska förbättra vägarna, säger Mattias Lagerstedt, Area Manager NCC Industry.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer