maskinentreprenoren logo

Branschnytt

NCC lägger all asfalt i Stockholm - tvåårskontrakt

NCC har tecknat ramavtal gällande beläggningsarbeten med Stockholms stad. Uppdraget startar i mars 2024 och pågår i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Ordervärdet uppgår till 80 miljoner per år.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Uppdraget avser beläggningsarbeten i Stockholms stad och kontraktarbetena omfattar beläggningsarbeten av underhållskaraktär på exempelvis gator, gångbanor, cykelvägar samt övriga arbeten i anslutning till dessa. Foto: NCC

Uppdraget avser beläggningsarbeten i Stockholms stad och kontraktarbetena omfattar beläggningsarbeten av underhållskaraktär på exempelvis gator, gångbanor, cykelvägar samt övriga arbeten i anslutning till dessa.

Att ansvara för beläggningar i Stockholm kommer med ett antal utmaningar. Trafiken rullar i princip dygnet runt.

– Gator och vägar i gott skick är en förutsättning för ett fungerande samhälle. Vår kompetens och erfarenhet av beläggningsarbeten och ett bra samarbete med Stockholms stad kommer bidra till gator och vägar som är framkomliga för trafikanterna. Jag är mycket nöjd med att vi tillsammans ska förbättra vägarna, säger Tommy Pettersson, Area Manager NCC Industry.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer