maskinentreprenoren logo

Branschnytt

NCC och Ahlsell satsar i Jönköping

NCC ska bygga en så kallad proffsbutik och kontor till Ahlsell i Jönköping i anslutning till E4 och riksväg 40. Byggnaden ska också förses med solceller som ett led i miljöcertifieringen.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Andreas Saltin, affärschef på NCC Building Sweden i Jönköping. Foto: Pressbild/NCC

Byggnaden har en total yta på cirka 4 500 kvadratmeter och byggs för att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver. Fastigheten är med detta nybyggnadsprojekt fullt exploaterad.

– Vi har ett gott samarbete med Västerhuset sedan länge och är tacksamma över förtroendet att få bygga Ahlsells nya butik i Jönköping. Det är otroligt värdefullt att arbeta i nära samarbete från tidig fas med både kund och slutanvändare som i det här projektet. Vi kan ta fram riktigt bra lösningar tillsammans, och NCC:s kompetens och erfarenheter kommer till sin fulla rätt, säger Andreas Saltin, affärschef på NCC Building Sweden i Jönköping.

Affären har ett ordervärde om 80 miljoner. Byggstart planeras till fjärde kvartalet 2023 och beräknas vara klart tredje kvartalet 2025.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer