maskinentreprenoren logo

Teknik

Norska ABAX lanserar nyhet

ABAX digitala lösningar fordonsflottor och maskiner på över 40 000 arbetsplatser. Nu lanseras ABAX Smart Connect, en ny tjänst för digital transformation av flotthantering, utrustningskontroll och verktygsspårning.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article

ABAX Smart Connect ger företag en bättre förståelse och större kontroll över företagets egna bilar, maskiner och verktyg. Genom öppna API:er och spetsteknik från maskintillverkare kan tjänsten samordna hela fordonsflottans eller maskinparkens data i en och samma portal. Oavsett märke och tillverkare blir allt tillgängligt med bara en inloggning. Med hjälp av ABAX Smart Connect kan ägare till maskiner från flera av marknadens största OEM-tillverkare hämta plats- och driftdata till ABAX-plattformen. För maskiner som inte är utrustade med en kommunikationsenhet erbjuder företaget egenutvecklade enheter för eftermontering.

– Digitalisering och innovation av fordon och maskiner kräver tid, kunskap och kompetens. Det smarta med ABAX Smart Connect är dess enkla och användarvänliga gränssnitt, så att företag inte behöver tunga digitaliseringskunskaper för att komma i gång. Här har entreprenörer lågt hängande frukt för ekonomisk-och miljömässiga besparingar. Det dagliga arbetet för entreprenörer effektiviseras när de enkelt kan se maskinens position och även ta ut detaljerad data i anpassade rapporter, säger Thomas Hallin, kommersiell chef för ABAX i Sverige.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer