maskinentreprenoren logo

Branschnytt

NRC tar hem stort kontaktledningsjobb

NRC Group Sverige har fått ett stort kontaktledningsuppdrag på sträckan Kville-Uddevalla. Kontraktet är värt 134 miljoner.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article NRC har tilldelats ett stort kontaktledningsprojekt, totalt 36 000 meter ledning och 940 nya fundament. Foto: NRC

Uppdragsgivare är Trafikverket, och arbetet utförs mellan januari 2023 till och med april 2024. Projektet består främst av mark- och kontaktledningsarbete: Befintlig kontaktledningsanläggning på sträckan Kville-Uddevalla ska ersättas med ny AT-anläggning på cirka 36 000 meter. Det är 940 nya kontaktledningsfundament som ska sättas, varav 167 stycken borrade fundament. Övrig BEST-anläggning ska också anpassas till det nya AT-systemet.

– Jag är jättestolt över att vi har tagit hem det här projektet. Det här är en riktig höjdarvinst för vårt duktiga gäng, och vi ser fram emot att bidra till ökad drift- och trafiksäkerhet på sträckan, , säger Bengt Svanberg, affärsområdeschef Projekt på NRC Group Sverige.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer