maskinentreprenoren logo

Ledare

Nu laddar vi om

Tidningen Maskinentreprenören är den medlemsförmån...

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article

Tidningen Maskinentreprenören är den medlemsförmån som Maskinentreprenörernas medlemmar känner bäst till och har tagit mest del av i en jämförelse med andra förmåner och erbjudande som ME levererar. Det visar en stor medlemsundersökning som undersökningsföretaget Novus har gjort.Men detta följer också ett stort ansvar.

Tidningen Maskinentreprenören är även den informationskanal som medlemmarna främst använder för att få information från ME. 61 procent använder tidningen för att uppdatera sig om ME (71 procent av enmansföretagen). Det är en spännande tid. Förra året blev tidningen också nominerad till Årets digitala facktidskrift.

Samtidigt slog vi rekord när det gäller intresset från branschens marknad att annonsera i tidningen Maskinentreprenören. Och upplagan ökar. Många rekord är det just nu. Undersökningsföretaget Skop konstaterar i sin undersökning som kom för ett par månader sedan att ni läser mycket också.

Över hälften av er läser alla nummer. 86 procent anser att tidningen är bra eller mycket bra. Läsarna ger bäst betyg för saklighet och trovärdighet. 77 procent av er tycker att vi har kunniga skribenter. Detta ger oss massor av energi, nu laddar vi om.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer