maskinentreprenoren logo

Landet runt

Ny italiensk kompaktlastare kompletterar i Vara


writer image
Ann-Louise Larsson
article
article Hüllert Maskin introducerar sitt nya varumärke Castloaders på Svenska Maskinmässan. Foto: Hüllert Maskin

Hüllert Maskin blir svensk generalagent för italienska Castloaders, en maskintillverkare som är känt för kompaktlastare av hög kvalitet. Castloaders tillverkar kompakta och mångsidiga lastare med ett brett utbud av tillbehör för olika arbetsområden. Varje detalj och material är noga utvalt och tillverkaren använder enbart metall för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Castloaders strävar efter att tillgodose behoven hos alla förare som dagligen arbetar under krävande förhållanden genom modern teknik och funktioner.

– Vi är oerhört glada över att bredda vårt sortiment med Castloaders kompaktlastare, en produktlinje som passar perfekt in i det vi redan erbjuder. Denna expansion är ett led i vår ambition att alltid tillhandahålla marknadens främsta maskinlösningar och förstärker vårt åtagande mot kundnöjdhet och tryggt maskinägande, säger Hüllert Maskins vd Andreas Tagesson. 

Hüllerts övergripande målsättning är att säkerställa tryggt maskinägande med service och eftermarknad av hög kvalitet och en positiv kundupplevelse. Det gäller förstås även för det nya maskinmärket Castloaders. 

– Vi ser fram emot att Hüllert Maskin lanserar CastLoaders i Sverige. Med Hüllert Maskin som partner, känner vi oss trygga i att våra kompaktlastare representeras av ett väletablerat och stabilt företag som delar vår värdegrund och strävar efter excellens säger, Filippo Zangoni, försäljningschef på Cast Group. 

Castloaders har tillverkat maskiner sedan 2009 och erbjuder både elektriska modeller och konventionella med dieselmotorer. Maskinerna visades för första gången på en maskinvisning vid Hüllerts anläggning i Vara i slutet av april. Därefter ska maskinerna vidare till Svenska Maskinmässan.

Text: Ann-Louise Larsson

AB Hüllert Maskin:

AB Hüllert Maskin Vara grundades 1945. 

Sedan 1995 har företaget varit generalagent för Merlo teleskoplastare i Sverige. 

2018 bildades syster-företaget Svenska Jekko, generalagent för Jekko Minikranar. 

2024 läggs varumärket Castloaders till i sortimentet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer