maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Ny ledning på Söderberg & Haak

Jonas Jaenecke, VD på Söderberg & Haak sedan sommaren 2018, har efter fem år valt att lämna bolaget. Gustav Thuresson tar över.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Gustaf Thuresson, ny vd på Söderberg & Haak. Foto: Söderberg & Haak

- Bolaget har stöpts om i grunden under dessa fem år, med ett ökat fokus på importörsrollen inom lantbruk samtidigt som vi breddat och växt inom entreprenad. Man går nu in i nästa fas och då tycker jag att det är ett bra tillfälle att lämna över till någon annan, med en ännu tydligare profil mot sälj och marknad, säger Jonas Jaenecke.

Bolagets nye VD, Gustaf Thuresson, tillträdde sin position som VD den 1 maj. Han har en gedigen erfarenhet inom maskinbranschen med totalt 13 år i olika positioner. Gustaf kommer senast ifrån Swedish Agro där han arbetat som produktteamschef.

- Jag är otroligt stolt över att ha fått möjligheten att ta mig an rollen som VD på Söderberg & Haak och jag hoppas och tror att min långa erfarenhet inom maskinbranschen kommer hjälpa mig att utveckla och driva företaget framåt. Vi har starka varumärken, kunnig personal och många duktiga återförsäljare, så jag tycker vi har alla förutsättningar att lyckas, säger Thuresson.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer