maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Ny spindel med elspakar

Menzi Muck lanserar en ny modell, M45X, som blir tillverkarens första med elspakar. Den ska på sikt ersätta M3-modellerna.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Menzi Muck lanserar en ny maskinmodell M45X, på Bauma som är den första med elspakar. Foto: Ann-Louise Larsson

Förutom elspakar har maskinen också fått tre pumpar till hydrauliken, något som enligt Truls Österud, svensk representant för Menzi Muck varit efterfrågat länge. Det blir också lättare att skräddarsy maskinen efter förarens önskemål i den nya modellen. De flesta funktionerna styrs från monitorn istället för flera olika reglage som tidigare.

– Nu kan jag äntligen erbjuda en mindre maskin med tre pumpar. De mindre modellerna har inte varit lika intressanta i Sverige tidigare eftersom kunderna har velat ha tre pumpar, nu kan de äntligen få det. Det här är mitt i prick för de svenska och norska kunderna, säger Truls.

Han har sålt de schweiziska spindelgrävarna i Sverige i fem år och ser fortsatt efterfrågan. Idag finns 7-8 maskiner i drift i Sverige.

– De som satsat på en maskin från oss har haft väldigt mycket jobb för sina maskiner. Fler och fler upptäcker fördelarna, säger Truls.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer