maskinentreprenoren logo

Branschnytt

NYAB fixar stort schaktjobb för Stockholm

NYAB har tecknat ett ramavtal om schakt- och rörläggningsarbeten med Stockholm Vatten & Avfall, ett av Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Kontraktet ger tre entreprenörer en total volym på upp till 1,5 miljarder kronor under de kommande fem åren. NYAB är en av de tre utvalda entreprenörerna.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Johan Skoog, vice VD NYAB och affärsområdeschef Mälardalen. Foto: NYAB/Pressbild

Kontraktet är ett ramavtal för schakt- och rörläggningsarbeten för vatten- och avloppsledningar i Stockholm Vatten och Avfalls ledningsnät. Varje dag, året runt förser Stockholm Vatten och Avfall 1,5 miljoner stockholmare med rent kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand.

- Vi driver en samhällsviktig verksamhet där alla våra leverantörer är med och bidrar i vårt arbete för en hållbar stad. Vi ser fram mot vårt samarbete med NYAB i och med det nya ramavtalet, säger Johanna Danielsson, avtalsansvarig för Stockholm Vatten och Avfall.

- Vi är glada och ödmjuka inför att få bidra till samhällsutvecklingen i Stockholmsregionen och att bygga en renare framtid tillsammans med Stockholm Vatten och Avfall. Detta är ett strategiskt viktigt kontrakt för NYAB som levererar volymer över fem verksamhetsår. Kontraktet möjliggör en fortsatt hög tillväxttakt och är ett kvitto på vår höga kompetens inom vatten och avloppssektorn, säger Johan Skoog, vice VD NYAB och affärsområdeschef Mälardalen.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer