maskinentreprenoren logo

NYAB växer och etablerar sig i Gävle

NYAB ser en fördubblad orderstock i Stockholmsområdet och har redan en stark position på hemmamarknaden i norra Sverige. Nu siktar koncernen på att täcka området mellan Norrland och Stockholm genom att etablera en ny organisation i Gävle.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article NYAB Mälardalen har tagit hem och nytt kontrakt och siktar även på expansion genom att etablera sig i Gävle. Foto: NYAB

 

– Vi har en fortsatt stark utveckling i samtliga geografier. Marknaden är kommande decennier strålande i storstadsområdena och i norra Sverige, säger Johan Larsson, koncernchef för NYAB.

Just nu pågår rekrytering av nyckelpersoner till etableringen i Gävle. Vår etablering i Gävle kommer geografiskt att täcka marknaden från Hudiksvall till Uppsala och sortera under affärsområdet NYAB Mälardalen”, säger Johan Skoog, vd NYAB Mälardalen.

 Nyligen har ett nytt kontrakt för NYAB Mälardalen offentliggjorts. Det ligger på ungefär 130 miljoner kronor och omfattar upprustning av gatunätet, nytt fiber-, och elnät samt utbyggnad av allmän VA-anläggning vilket inkluderar dagvatten, spillvatten och dricksvatten i Huddinge kommun. Projektet ska pågå i fyra år och överlämnas innan 2025 är slut.

– Mycket glädjande att få detta förtroende av Huddinge kommun, vi ser framemot kontraktsskrivningen. Vi skall förvalta deras förtroende och överlämna en högklassig anläggning om fyra år, kommenterar Johan Larsson.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer