maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Nytt asfaltsjobb till Peab

Peab Asfalt har fått uppdraget att fortsätta genomföra asfaltsbeläggningar på kommunala gator och enskilda vägar i Olofströms kommun. Det nya ramavtalet gäller år till och med 2024 med möjlighet till tre års förlängning. Den uppskattade omsättningen beräknas till cirka 8 miljoner kronor årligen.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Peab Asfalt har fått uppdraget att fortsätta genomföra asfaltsbeläggningar på kommunala gator och enskilda vägar i Olofströms kommun. Foto: Peab/Pressbild

- Vi är mycket glada över att ha vunnit detta nya ramavtal med Olofströms kommun, vi har varit länge i kommunen och vi har en logistik med returasfalt till Linneryd som är viktigt för asfaltverket. Vi är stolta över att kunna bidra till en minskad klimatpåverkan genom användningen av vår ECO-Asfalt, säger Jörgen Johansson, arbetschef på Peab Asfalt.

Peab Asfalts är ett av Nordens största specialiserade beläggningsföretag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Peab Asfalt bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland och har cirka 2000 anställda. Peab Asfalt ingår i Peabkoncernen.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer