maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Nytt förvärv stärker maskinjätte

Bellman Group har tecknat avtal om förvärv av Börje Holmgrens Åkeri AB för att stärka konkurrenskraften i Mälardalen. Åkeriet omsätter i dag 102 miljoner kronor.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Bellman Group expanderar efter förvärv av åkeri i Mälardalen. Foto: Bellman Group

Börje Holmgrens Åkeri utför av markentreprenader inom väg, grundläggning, vatten, avlopp och dränering. Bolaget är främst verksamt i Mälardalen, från Gävle i norr till norra Storstockholm med omnejd. Bolaget har cirka 40 anställda och och 101,9 miljoner

- Genom förvärvet av Holmgrens Åkeri stärker Bellman Group sin närvaro i Mälardalen, en expansiv region med behov av nybyggnation av bostäder, infrastruktur samt logistikfastigheter. Vi känner Stefan Holmgren sen länge och är mycket glada över att Holmgrens Åkeri vill ansluta till gruppen. Att samarbeta med Holmgrens Åkeri, främst från Uppländska och VSM:s sida ser vi som mycket positivt, säger Magnus Persson, VD Bellman Group.

Holmgrens Åkeri, som ägs av Stefan Holmgren, kommer utgöra ett eget segment i Bellman Group AB.

- Att bli delägare i Bellman Group och fortsätta driva Holmgrens Åkeri i ett större sammanhang känns väldigt roligt och spännande. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna expandera snabbare genom att utöka vårt kunderbjudande tillsammans med kollegorna i Bellman Group, säger Stefan Holmgren, VD Börje Holmgrens Åkeri AB.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer