maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Nytt markjobb till Peab

Ronneby kommun har avslutat upphandlingen av beläggningstjänster och tilldelningen gick till Peab Asfalt. En del andra markjobb utöver asfaltering ingår.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Från maj år 2024 och fram till slutet av april 2026 kommer Peab Asfalt att ansvara för underhållsbeläggningar av gator, vägar, gång- och cykelvägar och parkeringar i Ronneby kommun. Det inkluderar även att återställa efter grävarbeten samt arbete med stensättning. Foto: Peab/Pressbild

Från maj år 2024 och fram till slutet av april 2026 kommer Peab Asfalt att ansvara för underhållsbeläggningar av gator, vägar, gång- och cykelvägar och parkeringar i Ronneby kommun. Det inkluderar även att återställa efter grävarbeten samt arbete med stensättning.

- Vi är glada över att ha vunnit ramavtalet med Ronneby kommun, som innebär att vi bygger på vår orderstock inför 2025 och stärker vår lokala närvaro. Blekinge är en expansiv region, där Peab Asfalt är involverade i flera stora infrastrukturprojekt samt har ramavtal med Olofströms kommun i samma län, säger Jörgen Johansson, arbetschef på Peab Asfalt.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer