maskinentreprenoren logo

Branschnytt

ME-medlem tar ovanligt kontrakt på Förbifart Stockholm

Ohlssons i Landskrona syns allt mer i Stockholm. Nu har bolaget har fått uppdraget att säkerställa att VA-nätet i projektet Förbifart Stockholm fungerar.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Ohlssons i Landskrona gör att mer väsen av sig i Stockholm. Nya bilar rullar genom stan, och nu nytt uppdrag på Förbifart Stockholm. Foto: Ohlssons

På uppdrag av Implenia utför Ohlssons spolning och ledningsinspektion av alla dagvattenledningar, dräneringsledningar och brandledningar i tunnelprojektet E4 Förbifart Stockholm. Förutom spolning och inspektion avser uppdraget även provtryckning och läcksökning av samtliga ledningar.

-E4 Förbifart Stockholm är ett betydelsefullt projekt för regionens fortsatta utveckling och det är viktigt att VA-nätet i projektet fungerar som det ska. För oss är det en ärofylld uppgift., säger Lars Persson, försäljningschef i region mitt på Ohlssons.

E4 Förbifart Stockholm är en ny 21 km lång sträckning av E4:an. 18 km av vägen ska gå i tunnel. Flera ME-medlemmar har varit med i projektet i olika etapper, men Ohlssons tar nu ett mer ovanligt och unikt uppdrag baserat på sin specifika kompetens. I Stockholm har för överigt företagen på senare tid fått en rad nya uppdrag och syns allt flitigare på gatorna.

Text: Micael Appelgren

Ohlssons

Ohlssons erbjuder lösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Koncernen sysselsätter 800 medarbetare och omsätter omkring 1,3 miljarder. I Stockholm/Mälardalen servar Ohlssons genom insamling av hushållsavfall i ett flertal kommuner samt utför tjänster för ett fungerande rör- och ledningsnät i både privat och offentlig sektor.

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer