maskinentreprenoren logo
Branschnytt

Peab satsar stort på underhåll

Peab Anläggning gör en stor satsning inom drift och underhåll. Från och med nästa år samlas kompetensen i en och samma region under ledning av en nyrekryterad regionchef.

Foto: Peab

Lästid

0 min
Peab satsar inom drift och underhåll och samlar all kompetens i en och samma organisation.
Peab satsar inom drift och underhåll och samlar all kompetens i en och samma organisation.
Dela

– Genom att samla all drift och underhåll i en och samma region får vi en nationell organisation med en högre grad av specialisering vilket ger oss större synergieffekter. Ambitionen är att Peab ska vara den ledande entreprenören inom drift och underhåll i Sverige, säger Lotta Brändström, affärsområdeschef på Peab.

Den som kommer att leda drift och underhållssatsningen är Andreas Rydbo. Han kommer närmast från rollen som VD för AF Gruppen Sverige där han ansvarade för den samlade bygg- och anläggningsverksamhet. Han har sedan tidigare även arbetat på Trafikverket.

– Det känns väldigt kul att komma till Peab som jag alltid haft en god bild av som ett stort men familjärt bolag. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta utveckla en välfungerande verksamhet tillsammans med alla kompetenta medarbetare i Peab, säger Andreas.

Andreas tillträder sin nya tjänst på Peab den 1 december.

Fortsätt läsa

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer