maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Railcare samlar maskinoperatörer i nytt bolag

Railcare gör om organisationen och samlar alla maskinoperatörer i det nya bolaget Railcare Resources AB. Det nya bolaget kommer att förse övriga bolag i koncernen, både i Sverige och utomlands, med rätt resurser.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Railcare kommer att samla alla sina maskinoperatörer i det nya bolaget Railcare Resources.

På det sättet kan resurserna optimeras utifrån aktuellt kundbehov och operatörerna får bättre förutsättningar att utföra sitt arbete.

– Vårt primära syfte är att bygga ett ännu starkare team av maskinoperatörer. Det gör vi genom att samla dem i ett bolag och rekrytera en verksamhetsansvarig som ska utveckla såväl organisation som individ. Med de här förändringarna får vi en effektivare organisation med bättre resursstyrning och jag ser fram emot att fortsätta arbetet för en mer hållbar järnväg., säger Mattias Remahl, vd på Railcare Group AB.

Som verksamhetsansvarig för maskinoperatörerna i Railcare Resources AB tillträder Lotta Dahlqvist från och med mitten av mars i år. Lotta har en lång bakgrund inom organisationsutveckling och har som konsult arbetat med att utveckla team åt flera olika företag. Hon kommer närmast från en roll som rektor inom Skellefteå kommun.

– Lotta har framför allt stor erfarenhet av att bygga team och skapa laganda, något som är prioriterat i vår verksamhet. Medarbetare som trivs på jobbet bäddar i sin tur för både lyckade kunduppdrag och framtida kompetensförsörjning, säger Mattias Remahl.

 

 

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer