maskinentreprenoren logo

Branschnytt

RF-System tar hem Trevi Benne

Italienska bolaget Trevi Benne Spa som är specialiserade på entreprenadutrustning för rivning och återvinning hamnar hos RF-System.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Trevi Bennes produkter har sålts i Sverige under många år och används idag på den svenska marknaden av flera rivningsföretag, men nu görs alltså en nysatsning tillsammans med RF-System. Foto: RF-System/Pressbild

Svenska RF-System och italienska Trevi Benne Spa ingår båda i tyska Kinshofer-gruppen som är en del av svenska industrikoncernen Lifco. Bolagen har nu gjort en överenskommelse som innebär att RF-System blir svensk agentur och alltså kommer att representera Trevi Bennes sortiment av rivnings- och återvinningsprodukter på den svenska marknaden.

Trevi Bennes produkter har sålts i Sverige under många år och används idag på den svenska marknaden av flera rivningsföretag, men nu görs alltså en nysatsning tillsammans med RF-System.

-Vi ser fram emot att få starta detta samarbete med vårt systerbolag Trevi Benne. RF-System har funnits inom återvinningssegmentet under en längre tid genom produkter från andra systerbolag, exempelvis sorteringsgripar och polygripar från Kinshofer samt hydraulhammare från Hammer. Nu tar vi ytterligare ett kliv in på den marknaden med ett komplett sortiment av redskap för både rivning och återvinning tillsammans med Trevi Benne, säger Hans Valdemarsson, VD på RF-System.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer