maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Rosenqvist i maskinaffär med Strukton

Rosenqvist Entreprenad och Strukton Rail AB har nyligen ingått en affär som innebär att Rosenqvist tar över både maskiner, förare och kontrakt från Strukton.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article

Det är Strukton Rails traktorgrävare som affären avser och kontraktet innebär att Rosenqvist tar över tre 3-års kontrakt gällande maskinkörning från Strukton Rail, köper företagets traktorgrävare och tar över förarnas anställning. Ordervärdet på affären är omkring 16-18 miljoner över tre år.

”För Rosenqvists del ger affären, förutom ett välkommet tillskott till maskinparken med en del uppgraderingar även en ökad närvaro i vårt samarbete. Nu ser vi fram emot att komma i gång som leverantör av dessa maskintjänster i Rosenqvists regi”, uppger Rosenqvist Entreprenad.

Rosenqvist Entreprenad har nyligen bytt ägare, som Maskinentreprenören rapporterade om i början av april. Den nya ägaren är det tidigare modeföretaget Wesc som nu bytt namn till Vestum och riktar in sig på bygg- och anläggningsbranschen istället. 

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer