maskinentreprenoren logo
Branschnytt

Rosenqvist i maskinaffär med Strukton

Rosenqvist Entreprenad och Strukton Rail AB har nyligen ingått en affär som innebär att Rosenqvist tar över både maskiner, förare och kontrakt från Strukton.

Foto: Rosenqvist Entreprenad

Lästid

0 min
Dela

Det är Strukton Rails traktorgrävare som affären avser och kontraktet innebär att Rosenqvist tar över tre 3-års kontrakt gällande maskinkörning från Strukton Rail, köper företagets traktorgrävare och tar över förarnas anställning. Ordervärdet på affären är omkring 16-18 miljoner över tre år.

”För Rosenqvists del ger affären, förutom ett välkommet tillskott till maskinparken med en del uppgraderingar även en ökad närvaro i vårt samarbete. Nu ser vi fram emot att komma i gång som leverantör av dessa maskintjänster i Rosenqvists regi”, uppger Rosenqvist Entreprenad.

Rosenqvist Entreprenad har nyligen bytt ägare, som Maskinentreprenören rapporterade om i början av april. Den nya ägaren är det tidigare modeföretaget Wesc som nu bytt namn till Vestum och riktar in sig på bygg- och anläggningsbranschen istället. 

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy